- Διαφήμιση -

Ο νεαρός προπονητής της Αναγέννησης, Θανάσης Γεωργίου, μίλησε στο SportsPlus μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άτλα.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Καταρχάς να πούμε ότι η ομάδα έχει ρόστερ 15 αθλητών εκ των οποίων οι 9 είναι παιδιά τα οποία παίζουν για πρώτη φορά στην ανδρική κατηγορία. Προσπαθούμε να τους μάθουμε σωστά τα βασικά του μπάσκετ, ώστε φεύγοντας από εδώ να έχουν κάποιες βάσεις για να μπορούν να ανταποκριθούν σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα κι αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Παράλληλα θέλουμε σιγά σιγά κ με τη βοήθεια των εμπειρων παιδιών, να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του νικητή, και μέσα από αυτή τη διαδικασία να συνδυάζουμε το όμορφο μπάσκετ με το αποτέλεσμα

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, στα 4 από τα 5 μέχρι τώρα ματς, έχουμε πληρώσει την απειρία μας, κάτι που βέβαια ήταν αναμενόμενο εξ αρχής. Την τελευταία αγωνιστική κάναμε την πρώτη μας νίκη, κ αυτό ευελπιστούμε να μας δώσει κίνητρο κ να μας κάνει πιο “πεινασμένους” στα επόμενα παιχνίδια.

Να αναφέρουμε εδώ ότι παρά το γεγονός πως έδρα μας είναι η Τέντα, προπονούμαστε στο πολυκλαδικό σχολείο, γεγονός που μας δυσκολεύει αρκετά.

Τέλος θέλω να πω για το Βασίλη τον Κανάκη ότι είναι αυτός που τρέχει διοικητικά την ομάδα και παράλληλα είναι και αθλητής μας, βοηθώντας τα μικρότερα παιδιά με την εμπειρία του.”

Στο τέλος ζητήσαμε από τον Θανάση να μας πει δύο λόγια για την πορεία του στο μπάσκετ

“Ξεκίνησα την προπονητική στις ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα, όπου ήμουν για 7 χρόνια. Εχω τελειώσει ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ στην παιδική ομάδα με τον αθλητή του Λαυρίου στην Α1 και πρωταθλητή Ευρώπης Μιχάλη Λούντζη.

Μετά διέκοψα λόγω στρατού με τον Κρόνο κι επέστρεψα στη γενέτειρά μου, την Καλαμάτα.

1η χρονιά ήμουν στον Ακάδημο με το Γιώργο ροζακεα όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και ανεβήκαμε από την Α2 εκασκενοπ στην Α1.

Και από εκεί κι έπειτα προπονώ τις ακαδημίες της Καλαμάτα 80 και την Αναγέννηση όπου βρίσκομαι μέχρι σήμερα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.