- Διαφήμιση -

Την πρόκριση της στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου σε επίπεδο νεανίδων πανηγυρίζει ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ μετά και την ολοκλήρωση των τελευταίων αγώνων της Α’ φάσης. Η ομάδα της Καλαμάτας κάνοντας ένα εκπληκτικό σερί επτά συνεχόμενων επιτυχιών και με απολογισμό 8 νίκες και μόλις δύο ήττες τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Γ’ ομίλου μαζί με τον Σπαρτιατικό Γ.Σ. συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς. Εκεί μέτρησαν τα παιχνίδια μεταξύ των δύο συλλόγων με τον Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ να έχει καλύτερο συντελεστή παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Ακρίτας θα μάθει τον αντίπαλό στην κλήρωση της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες: Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ, ΝΟΚ, Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ, Σ.Φ.Π. ΙΡΙΣ ΑΡΓΟΥΣ και δύο από την Πάτρα που θα γίνουν γνωστές μέσα στην εβδομάδα. Οι προημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 21/12/2019 και τη Δευτέρα 23/12/2019 και θα είναι διπλοί (εντός-εκτός έδρας) σύμφωνα με την προκήρυξη.

Οι νεάνιδες που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή κ. Δημητρακόπουλο Χρήστο  στην Α’ φάση είναι εξής: Βαμβακούση Όλγα, Μπουζέα Ιωάννα, Ιωαννίδη Χριστίνα, Μπότη Θεοδώρα, Μπίτσικα Χριστιάννα, Γεωργιοπούλου Τίνα, Βρυώνη Κατερίνα, Μπαστακού Σταυρούλα, Μενούνου Δήμητρα, Μπίτσικα Γεωργία, Θεοδωρακοπούλου Χαρά, Κουκούτση Νίκη, Μπάκα Μελίνα, Καπλάνη Σταυρούλα, Λαγού Έφη, Σακκά Χριστίνα, Κουδουνη Στέλλα.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.