- Διαφήμιση -

Στην πρώτη της ήττα ανάγκασε την πρωτοπόρο Καλαμάτα B.C. η ομάδα του Κάστρου Μονεμβασιάς η οποία επικράτησε με 68-62.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να πάρει διαφορά στο σκορ. Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν η τέταρτη περίοδος όταν οι γηπεδούχοι πήραν μια διαφορά 6 πόντων την οποία κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη, σπάζοντας το αήττητο της Καλαμάτας B.C., η οποία όμως παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

- Διαφήμιση -

Για τους νικητές μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παβλίσεβιτς με 25 πόντους, με άξιους συμπαραστάτες τους Καμαρινό με 18 και Κάτσαρη με 12 πόντους αντίστοιχα.

Για τους φιλοξενούμενους ο Μπούσι “βομβάρδισε” με 5 τρίποντα το καλάθι των γηπεδούχων για να πετύχει 25 πόντους συνολικά ενώ ο Γιώργος Μπάκας πρόσθεσε άλλους 13.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δουβρής και Καρδαράς.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 28-29, 45-49, 68-62

Κάστρο Μονεμβασιάς (Μπαμπανιώτης): Τζακάς, Ντόλαπτσης 3(1), Καμαρινός 18(2), Μανιατάκος, Κάτσαρης 12(1), Τζαγισβίλι 7, Μπατσάκης 3, Παβλίσεβιτς 25(2)

Καλαμάτα B.C. (Νώντας): Ζύμπας 2, Τζιλιάνος, Μπούσι 25(5), Βάκρινος 5, Μπάκας 13, Φραγγέας 4, Καλογερόπουλος 3, Χατζηαγγέλου 3, Μανωλάκης, Αρώνης 7(1)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.