- Διαφήμιση -

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ και ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ θα πραγματοποιηθούν στις σχολές Ultimate Training academy στις περιοχές Καλαμάτα – Γαργαλιανοι – Κυπαρισσία. Να επισημάνουμε και να τονίσουμε ότι αυτές είναι οι μοναδικές σχολές στη Μεσσηνία όπου οι μαθητές περνάνε εξετάσεις ζωνών στο Kickboxing όπως γίνεται σε όλες τις πολεμικές τέχνες καράτε, taekwondo κ.τ.λ.
Ως Head Coach των σχολών Ultimate Training Academy οφείλω να πω πως σαν άθλημα δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τα άλλα καθώς έχει ύλη και δομή, σεβασμό, πειθαρχία και αθλητική διαπαιδαγώγηση. Επίσης τα παιδιά μοριοδωτουνται στις σχολικές πανελλήνιες εξετάσεις από τη συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
Οι εξετάσεις ζωνών πέρα από τον διαχωρισμό του επιπέδου του αθλητή έχουν επίσης σκοπό να θέτουν στόχους πάνω στο άθλημα και γενικότερα στη ζωή τους.

Της εξετασεις θα την κανει ο Παναγιώτης Σώζος, head coach των k1 gym ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.