- Διαφήμιση -

Ο Μιχάλης Στυλιανόπουλος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης Νέος Άρις – Ομόνοια με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ, χαρίζοντας με τον τρόπο αυτό το πολύτιμο διπλό.

Ο νεαρός ταλαντούχος αμυντικός μίλησε στο SportsPlus

- Διαφήμιση -

“Όσον αφορά το παιχνίδι με το Νέο Άρι, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και προηγηθήκαμε ενώ είχαμε και άλλες ευκαιρίες τις οποίες δεν τις αξιοποιήσαμε σωστά για να διευρύνουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και μπορούσαμε να έχουμε κάνει το σκορ μεγαλύτερο με τρεις κλασικές ευκαιρίες. Στη συνεχεία αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω αλλά παρόλα αυτά καλύψαμε τα νώτα μας καλά και δεν κινδυνέψααμε ιδιαίτερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δύσκολα θα περάσουν ομάδες από εκεί.

Όσο αναφορά την πορεία μας ο στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός αλώστε έχει γίνει καλή δουλει’α από την προετοιμασία με τον αξιόλογο κύριο Μιχάλη Φασουλή και τώρα συνεχίζει το έργο του πανάξια ο πετυχημένος προπονητής κύριος Αργυρόπουλος, ο οποίος ειδικάστον ψυχολογικό τομέα είναι άριστος.

Όσον αφορά τον στόχο μας δεν είναι απλά η άνοδος, είναι η πρωτιά και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.