- Διαφήμιση -

Δράση κοινωνικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, έχει προγραμματίσει το αθλητικό σωματείο καλαθοσφαίρισης KALAMATA BC στα πλαίσια δραστηριοτήτων κοινωνικής αλληλεγγύης, για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Έτσι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 5.15μμ στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο ΤΕΝΤΑ, στη λήξη της καθορισμένης της προπόνησης, θα υποδεχτεί έφηβους με ειδικές ανάγκες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Κατά τη διάρκεια της δράσης οι παίκτες της KALAMATA BC θα πραγματοποιήσουν από κοινού προπονητική δραστηριότητα με τα μέλη του ΚΔΑΠ κατά την οποία θα ανταλλάξουν πάσες, θα τρέξουν, θα εκτελέσουν βολές και θα πραγματοποιήσουν άτυπο ολιγόλεπτο αγώνα προς τέρψη των εφήβων που με χαρά περιμένουν να πάρουν μέρος σε αυτή την ιδιαίτερη δραστηριότητα.

Στο τέλος της δράσης θα πραγματοποιηθεί αναμνηστική φωτογράφηση και θα δοθεί από ένα δώρο, από το αθλητικό υλικό της KALAMATA BC, σε κάθε παιδί.

Η KALAMATA BC πιστή στο σχεδιασμό της, ως ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης, κάνει πράξη για τις γιορτινές ημέρες τη συμμετοχή της όχι μόνο στο αθλητικό αλλά και στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης, προσφέροντας το ελάχιστο που μπορεί. Χαρά και χαμόγελο σε μια κοινωνική ομάδα που το έχει ανάγκη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.