- Διαφήμιση -

Έμαθε από το… λάθος που είχε κάνει στην έδρα του Πανιωνίου και “διορθώθηκε”! Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο Αγρίνιο για τη νίκη και -αυτή τη φορά- “καθάρισε” το “τρίποντο” και έφτασε στο τελικό 3-0 από το πρώτο ημίχρονο. Δύο γκολ ο Ελ Αραμπί. Χωρίς νίκη οι Αγρινιώτες στο τέλος του πρώτου γύρου.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague παρέα με τον ΠΑΟΚ, παρέμεινε ο Ολυμπιακός που πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού με 3-0, επιστρέφοντας στις νίκες στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Ανώτεροι οι Πειραιώτες, ξεπέρασαν τη… κοιλιά πού είχαν στο πρώτο μέρος και το δοκάρι του Αριγίμπι κι έφτασαν σε “περίπατο” με δύο γκολ του Ελ Αρμαπί. Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον “τελικό” με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα δώσει… πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa league.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά την ομάδα του Αγρινίου, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη και παρέμεινε ουραγός, με μόλις 4 βαθμούς!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το ματς, αφού μόλις στη δεύτερη φάση του στα καρέ του Παναιτωλικού κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν εξαιρετικά και γρήγορα από τη δεξιά τους πτέρυγα, Γκιγέρμε, Ελ Αραμπί και Ποντένσε συνδυάστηκαν, ο Πορτογάλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.
Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανεβάσει… στροφές, επιτιθέμενος κυρίως από τα αριστερά με τον Αριγίμπι. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να απειληθεί η εστία του Σα. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε, αλλά το τρομερό σουτ του υψηλόσωμου μέσου των γηπεδούχων από το Ηνωμένο Βασίλειο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των Πειραιωτών, θυμίζοντας έτσι στους “ερυθρόλευκους” πως το ματς έχει ακόμα “ψωμί”.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε και πάλι επιθετικά, στο 36′ είδε τον Σουντανί να βγαίνει ηττημένος σε τετ-α-τετ με τον Κνετ, αλλά το 0-2 ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Μασούρας έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Ελ Αραμπί πρόλαβε την άμυνα του Παναιτωλικού και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον πορτέρε των γηπεδούχων. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα τέρμα για τους “ερυθρόλευκους”. Ο Τσιμίκας έκανε το γύρισμα απ’ τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί απέφυγε τον Μαρσιάλ και με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής “κούνησε” τα αντίπαλα δίχτυα!
Παρά τη διάθεση που έδειξε στην επανάληψη ο Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς -έχοντας και σκορ… νίκης- προχώρησε σε αλλαγές, ξεκουράζοντας έτσι κάποιους παίκτες (Ποντένσε, Ελ Αραμπί, ενώ η αντικατάσταση του Καμαρά έγινε επειδή δέχθηκε κίτρινη κάρτα) ενόψει του “τελικού” με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η είσοδος του Ραντζέλοβιτς έδωσε ενέργεια στους φιλοξενούμενους. Ο Σέρβος συμμετείχε στην ανάπτυξη τους και στο 61′ είδε τον Κνετ τα τον νικά σε τετ-α-τετ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Σεμέδο σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε σωστά από τον διαιτητή, ως επιθετικό φάουλ στον Σιέστεντ. Το ματς κύλησε σε “ερυθρόλευκους” ρυθμούς κι έφτασε στη λήξη του χωρίς να αλλάξει το σκορ. Στη μοναδική του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο (78′), ο Παναιτωλικός είδε τον Σα να έχει διπλή επέμβαση στον Αριγίμπι και τον Μπουχαλάκη -στην ίδια φάση- να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Ντίαζ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.