- Διαφήμιση -

Μια ακόμη κακή εμφάνιση φαινόταν αρκετή για να δώσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στη Μαύρη Θύελλα. Ένα παιδικό λάθος όμως του Καντούτση που τραβάει σε μια ακίνδυνη φάση τον Σταμάτη έδωσε την ευκαιρία στα Τρίκαλα να πάρουν τους 3 βαθμούς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη στο τελευταίο δευτερόλεπτο κυριολεκτικά της αναμέτρησης.

Μια αναμέτρηση που ήταν πολύ μέτρια και για τις δύο ομάδες με την Καλαμάτα να είναι εμφανώς κουρασμένη και από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης και να παραχωρεί χώρο στα Τρίκαλα στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με το Σταμάτη στο 38΄και το 40΄και γενικά μια ανούσια κατοχή της μπάλας.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα ανέβασε τη γραμμή πίεσης της χωρίς όμως να καταφέρει να φανεί σε καμία στιγμή απειλητική για την αντίπαλη άμυνα. Το θετικό από αυτή την πίεση είναι πως ούτε τα Τρίκαλα κατάφεραν να απειλήσουν μέχρι να φτάσουμε στο 94 και το ολέθριο λάθος του Καντούτση που οδήγησε τον Α.Ο.Τ. στο τρίποντο.

Οι μελανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι’αυτή την απόφαση αλλά από το βίντεο φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

Γενικά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ντάουλας, έδειξε ανοχή στο σκληρό παιχνίδι και έδινε τα “σπόρια” όπως λέμε ποδοσφαιρικά στα Τρίκαλα, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση της Καλαμάτας.

Καλαμάτα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (56′ Καζβιρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (66′ Ράκιτς), Μπάμπης, Βουκμίροβιτς (72΄ Δήμος).

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Νιάρος, Σανδραβέλης, Τεγούσης, Ριζογιάννης, Γρηγορόπουλος (60′ Παπαγεωργίου), Λώττας (64′ λ.τρ. Τσίπρας), Πελάεθ (80′ Άλεξιτς), Σταματής.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.