- Διαφήμιση -

Στην κορυφή της Α1 τοπικής παρέμεινε ο Παπαφλέσσας Χώρας, ο οποίος επικράτησε με 0-3 στο γήπεδο της Δυτικής παραλίας της ΑΕΚ Καλαμάτας, για την 10η αγωνιστική της Α1 τοπικής.

Η ομάδα του Λυκούργου Ανδρώνη έχει 25 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ είναι στην 11η θέση με 9 πόντους.

- Διαφήμιση -

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Ο Παπαφλέσσας άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Α. Τσέρτο 0-1.

Στο 23′ ο Burjaliani σημείωσε το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή που κέρδισε ο Ντότσι και διαμαρτύρονται έντονα στην ΑΕΚ.

Κόκκινη για την ΑΕΚ Καλαμάτας στο 28′ όταν ο Πλαγιανός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Γκαντεντασβίλι εκτός φάσης, ο οποίος νωρίτερα είχε τραβήξει το μούσι του Κουτουμάνου, γεγονός που διέφυγε από τον Νικολόπουλο και τη βοηθό Τσαούση Σ.

Πάλι στο 30′ ο Α. Τσέρτος το τελικό 0-3 με κοντινό πλασέ σε εκτέλεση φάουλ

Κόκκινη και για τον Παπαφλέσσα, όταν στο 35′ ο Γκαντεντασβίλι αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή καθώς είχε αψιμαχία με το πάγκο της ΑΕΚ. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο παράγοντας την ΑΕΚ Κώστας Τριαντόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Μπαρδή.

Η ομάδα της ΑΕΚ έχει υποβάλει συμπληρωματική αναφορά κατά του Γκαντεντασβίλι καθώς όπως αναφέρουν εξύβρισε παράγοντα της ΑΕΚ τη στιγμή της αποβολής του.

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αναστασόπουλος, Πλαγιανός, Γερμάνης, Κατσαρός, Χρόνης (19′ Ρούσεφ), Δρακουλάκος, Κουτουμάνος, Παπαλάμπρος (82′ Αγγελόπουλος), Δημητρίου (75′ Χρεβατόπουλος), Παπαδέας, Τσικρικάς.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αργυρόπουλος, Κ. Δημόπουλος (40′ Κυριακόπουλος), Θ. Τσόπελας, Ε. Τσέρτος, Σεφεράσι, Γκιεβόρι, Α. Τσέρτος, Γκαντεντασβίλι, Ndoci (34′ Κωνσταντόπουλος), Burjalini, Α. Τσόπελας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.