- Διαφήμιση -

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός: Ο Ρικ Πιτίνο έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού», ζητώντας την κόσμια στήριξή του.

Στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, με τους φίλους των «πρασίνων» να ετοιμάζονται για δυναμικό παρών στο γήπεδο, γεμίζοντας το κλειστό.

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας να προστατευτεί η έδρα, ο Ρικ Πιτίνο μέσω της επίσημης σελίδας της «πράσινης» ΚΑΕ στο Twitter, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, ο Hall of Famer τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε: «Γειά σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για έναν πολύ ανταγωνιστικό αγώνα, έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς σε όλο το μπάσκετ.

Ας δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας κι ας εστιάσουμε όλοι στον Παναθηναϊκό και στο να εμψυχώσουμε την ομάδα μας για τη νίκη.

Δείχνουμε σεβασμό στον αντίπαλο, τόσο οι παίκτες όσο και εμείς οι προπονητές. Ας συγκεντρωθούμε σε όλα τα θετικά της δικής μας ομάδας».

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.