- Διαφήμιση -

Στο πρόσωπο του Σάββα Παντελίδη, βρήκαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου.

Ο ικανός Έλληνας προπονητής, που ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Περιστερίου, έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα με την νέα του ομάδα, ενώ θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του τον Άρη την Κυριακή, 100 μέρες μετά την αποχώρηση του.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα ο Σάββας Παντελίδης έχει και την ονομαστική του εορτή, οπότε οι ευχές δίνουν και παίρνουν.

Ο 54 χρόνος προπονητής, οδήγησε στην Ευρώπη τον Αστέρα και τον Άρη, με τους κίτρινους έφτασε μια ανάσα από τα πλέι οφ του Europa League, το ίδιο έχουν στόχο και στον Ατρόμητο, για αυτό οι διοικούντες της ομάδας του Γιώργου Σπανού τον επέλεξαν!

Στο πλευρό του θα είναι οι Άκης Βάβαλης βοηθός του, και ο Σταύρος (Σάκης) Παντελίδης γυμναστής.

Ο Παντελίδης έχει εργαστεί σε:

Προπονητική καριέρα
ΠερίοδοςΟμάδα
2005-2007Θρασύβουλος Φυλής
2007-2008Ρόδος
2008-2009Φωστήρας
2009Καλλιθέα
2010Αιγάλεω
2010Α.Ο. Τρίκαλα
2010-2011Εθνικός Πειραιώς
2011-2012Πανθρακικός
2013Ολυμπιακός Βόλου
2013ΠΑΣ Γιάννινα
2014-2015Λεβαδειακός
2016-2017Ηρακλής
2017-2018Αστέρας Τρίπολης
2018-2019Άρης Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ως νέο προπονητή της ομάδας μας τον Σάββα Παντελίδη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει ισχυρές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Superleague έχοντας επιδείξει πολύ καλές πορείες με τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει τόσο τον Αστέρα Τρίπολης όσο και τον Άρη σε παρόμοιες συγκυρίες με την τωρινή καταφέρνοντας να κατακτήσει με τις δυο ομάδες θέσεις που οδηγούσαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Μέσα από τη δουλειά μας, το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουμε και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου είναι στο χέρι μας να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα πιο ψηλά».

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει το ίδιο ενώ ως άμεσοι συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη προστίθενται οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή) και Σταύρος Παντελίδης (γυμναστής).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.