- Διαφήμιση -

Σας είπα πριν από λίγες ημέρες, μέσα από την προσωπική μου σελίδα, ότι σιγά σιγά αλλά σταθερά θα επιστρέψω στο ρεπορτάζ της πολυαγαπημένης Καλαμάτας. Βλέπετε 15 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης-κάποτε το βοηθητικό της νέας εισόδου ήταν, σχεδόν, δεύτερο σπίτι-δεν ξεπερνιούνται τόσο εύκολα όπως άλλωστε και η αγάπη, οι ανησυχίες και τα πιστεύω για ένα καλύτερο “μελανόλευκο” αύριο.

Μην περιμένετε να αποτελέσω το “καλό παιδί”, το “αποκούμπι” της διοίκησης, το άτυπο γραφείο τύπου. Αυτά είναι για άλλους. Δεν το έκανα ποτέ και εννοείται δεν θα το κάνω και τώρα.

- Διαφήμιση -

Πόσες “μάχες” έδωσα με τον Γρηγορόπουλο, πόσες φορές έγραψα για τα κακώς κείμενα του Ράλλη, τα λάθη του Τσάκωνα και, έστω και για λίγο, τις επιλογές του Χριστόπουλου. Μην πιστέψετε λοιπόν ότι εκφράζοντας απόψεις, ανησυχίες και ερωτηματικά θα επιδιώξω να “πληγώσω” την ομάδα. Να είστε βέβαιοι ότι το τελευταίο που επιδιώκω είναι αυτό.

Θα ξεκινήσω λοιπόν θέτοντας ένα ερώτημα που πλανάται στην ποδοσφαιρική πιάτσα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Γιατί απομακρύνθηκαν ή, κατά τους ίδιους, αποχώρησαν οι κκ Σταθόπουλος και Ελεύθερος? Η προσμονή του αγώνα στη Λάρισα έκανε κάποιους να “μείνουν πίσω”. Μπορούν τώρα να μιλήσουν. Έγινε κάτι λάθος στις ακαδημίες? Έμειναν υποχρεώσεις πίσω? Υπήρχαν εκκρεμότητες που, ενώ θα έπρεπε, δεν καλύφθηκαν? Τι πήγαινε στραβά? Το ότι την απόφαση την πήρε ο κ. Πρασσάς σημαίνει κάτι σχετικά με τους υπόλοιπους που, αν θυμάμαι σωστά, έφεραν τους δυο κυρίους στην Καλαμάτα?

Θα τα λέμε συχνά φίλοι μου… Υ. Γ: Το θετικό είναι ότι καταβληθηκαν χρήματα σχετικά με τις οφειλές. Τώρα γιατί έγινε μετά την αποχώρηση δεν το γνωρίζω.

- Διαφήμιση -

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.