- Διαφήμιση -

Μπορεί η αναμέτρηση που ακολουθεί, την προσεχή Δευτέρα(9/12), με αντίπαλο τον Δίωνα Κυπαρισσίας να αποτελεί έναν πρόωρο τελικό για τον Λακωνικό Κρόνο, που βρίσκεται καθηλωμένος χαμηλά, ωστόσο ο τεχνικός του συλλόγου της Σπάρτης, Θανάσης Σκιαδάς, φροντίζει να απομακρύνει το όποιο άγχος υπάρχει γύρω από την ομάδα του δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο “Sportsplus.gr”…

“Με ρωτήσατε αν είναι κομβικό το ματς με τον Δίωνα. Για εμάς όλα τα παιχνίδια κομβικά είναι αυτή τη χρονιά. Δεν απογοητευόμαστε, ότι κι αν γίνει. Χειρότερα άλλωστε δεν μπορούμε να πάμε.

- Διαφήμιση -

Ξέρετε, με 8 νέους αθλητές στο ρόστερ χρειαζόμαστε χρόνο. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε ανακαλύπτω τι μπορεί να μου δώσει κάθε παίκτης και, αυτοί από την πλευρά τους, τι θέλω ακριβώς από αυτούς. Το θετικό είναι ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Όσο ζούμε, μπασκετικά, ελπίζουμε για το καλύτερο” τόνισε ο πολλά υποσχόμενος τεχνικός και συμπλήρωσε, κάνοντας αναφορά στο στοιχείο το οποίο θα καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί…

“Νομίζω ότι η άμυνα θα κρίνει πολλά. Όπως λέω στους παίκτες, το τρίπτυχο της επιτυχίας για εμάς είναι Άμυνα-άμυνα-άμυνα. Αν λοιπόν κρατήσουμε την Κυπαρισσία κάτω από τους 60 πόντους τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να νικήσουμε”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.