- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Μπουσούνης αγωνίζεται στην ομάδα της Καλαμάτας 80 για 13 συνεχόμενη σεζόν και έχει ζήσει τόσο τις καλές όσο και τις άσχημες στιγμές του συλλόγου. Ο έμπειρος πασαδόρος δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας χωρίς να μασά τα λόγια του στις απαντήσεις.

Αναλυτικά:

- Διαφήμιση -

Δήμο θα ήθελα ένα σχόλιο για το ξεκίνημα της ομάδας το οποίο αναμφισβήτητα είναι πολύ καλό;

Η ομάδα έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς τις πρώτες σαν αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόλις μία και αυτή εκτός έδρας στο Αίγιο από τον ισχυρό φέτος Αιγιαλέοντα. Μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική καταφέραμε να ανατρέψουμε εντός έδρας το παιχνίδι και από 0-2 SET να κερδίσουμε με 3-2 την έμπειρη Δραπετσώνα. Οι παίκτες από τη μεριά μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τα οποία δείχνουν τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα.

Αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλάζει τους στόχους σας;

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό ο φίλαθλος κόσμος που ασχολείται μαζί μας ήταν λίγος και με προσμονή να κινηθούμε και πάλι φέτος στα όρια της παραμονής, το ενδιαφέρον για την ομάδα μας έχει αρχίσει να αυξάνεται και όλοι μας ρωτάνε αν έχουμε στόχο την έκπληξη της ανόδου. Εμείς από τις πρώτες καλοκαιρινές μας συναντήσεις σαν ομάδα είχαμε πει ότι θέλουμε καταρχήν να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα και αν είναι δυνατόν να καταλήξουμε μέσα στην τετράδα που οδηγεί στην preleague, μία ενδιάμεση κατηγορία που δημιουργεί η ομοσπονδία στο βόλεϊ ανδρών από του χρόνου. Ο στόχος λοιπόν παραμένει ακριβώς ο ίδιος και θα το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε από την αρχή της χρονιάς: κοιτώντας ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και παλεύοντας για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Φοβάστε ότι είσαι κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα το ενδιαφέρον θα ατονήσει και από τον φίλαθλο κόσμο;

” Όχι γιατί αυτοί που μας ακολουθούν είναι αυτοί που μας ξέρουν χρόνια και ξέρουν να αναγνωρίζουν τις νίκες και την προσπάθεια που κάνουμε. Επίσης η ομάδα αυτή δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Όποιος λοιπόν απογοητευτεί από πιθανή αποτυχία να μείνουμε κοντά στην κορυφή, μπορεί ελεύθερα να έρθει και να βοηθήσει την προσπάθειά μας ώστε να τα πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα.”

Εσένα για πόσο καιρό θα σε βλέπουμε ακόμα στα γήπεδα;

“Όσο αντέχουν τα γόνατά μου!”


- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.