- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Βάκρινος αποτελεί νέο πρόσωπο στο χώρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, προερχόμενος από την Ξάνθη και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ενσωματώθηκε με το καλημέρα βοηθώντας τα μέγιστα στο να “χτίσει” η Καλαμάτα BC το νικηφόρο σερί της στις πρώτες στροφές της Α1.

Μιλήσαμε με τον δυναμικό small forward και του ζητήσαμε, αρχικά, να μας σχολιάσει το πρόσφατο ντέρμπι στην Κυπαρισσίας κι αυτός το έκανε ξεκινώντας εκθειάζοντας την ατμόσφαιρα την οποία συνάντησε… “Πολύ ωραίο παιχνίδι πρωτίστως γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο και είναι πραγματικά ωραίο να παίζεις σε τέτοιες έδρες. Θεωρώ πως ο κόσμος ευχαριστήθηκε τον αγώνα και την προσπάθεια των 2 ομάδων.

- Διαφήμιση -

Η νίκη μας είναι σημαντική γιατί επιτεύχθηκε επί ενός δυνατού αντιπάλου που διψούσε για το αποτέλεσμα. Μπήκαμε ωστόσο πολύ δυνατά από την αρχή και δείξαμε ότι δεν θα είχε πολλά περιθώρια να το πράξει. Περιορίσαμε τους ψηλούς, κάτι για το οποίο προετοιμαστήκαμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες, ελέγξαμε τον ρυθμό και αντέξαμε στην πίεση του Δίωνα όταν πλησίασε στο σκορ. Νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία μας χάρισαν και τη νίκη” είπε αρχικά ο σταθερός σε κάθε ματς αθλητής που απάντησε χωρίς υπεκφυγές αναφορικά με τον στόχο της ομάδας του…

“Στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ υπάρχουν ομάδες που παίζουν ωραίο μπάσκετ, ειδικά στην έδρα τους και θέλουν να πάνε ψηλά. Εμείς όμως έχουμε έναν και μόνο στόχο, την άνοδο στη Γ’ Εθνική”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.