- Διαφήμιση -

Σε ένα ματς που… έσπασε καρδιές, ο Αστέρας Τρίπολης έφθασε μια “ανάσα” από τον αποκλεισμό, όμως μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκλέσιας στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, οδήγησε τελικά όχι μόνο στην πρόκριση, αλλά και στη νίκη με 3-2 κόντρα στον δυναμικό Πλατανιά.
Παρά τη νίκη στο πρώτο ματς στην Κρήτη, ο Αστέρας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά στην Τρίπολη, αλλά κατάφερε να πάρει στο τέλος τη νίκη και την πρόκριση.

Παίζοντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα επιθετικά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύσκολη τη ζωή των Αρκάδων και “απείλησαν” δις πριν ανοίξουν το σκορ στο 14′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα (0-1), ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο μέρος όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε και οι γηπεδούχοι “πίεσαν” για ένα γκολ. Δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, με την καλύτερη εξ αυτών ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Φερνάντες στο 77′, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους οδηγώντας το ματς σε παράταση.

Εκεί ένα λάθος του Μάντζαρη μόλις στο πρώτο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Ιγκλέσιας να ισοφαρίσει από κοντά, δείχνοντας ότι θα “τελειώσει” και το ματς. Ο Μπιανκόνι όμως στο 102′ έδωσε ξανά σκορ πρόκρισης στην ομάδα του με καρφωτή κεφαλιά, για να κριθεί το ματς εν τέλει στο 113′.

Στο σημείο αυτό, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, ο Ιγκλέσιας το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-2, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία πήρε τελικά και στη νίκη με 3-2, χάρη σε γκολ του Φερνάντεθ στην τελευταία φάση του αγώνα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.