- Διαφήμιση -

Ο Σπύρος Πιχιγιόνι είναι από τους στυλοβάτες της προσπάθειας του Χανδριναϊκού να παραμείνει στην κατηγορία της Α1 Τοπικής. Ο έμπειρος αμυντικός που πλέον αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ και μάλιστα είχε και τις δύο ασίστ στα ισάριθμα τέρματα της ομάδας του στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας μίλησε στο SportsPlus :

“Θέμα «προσωπικοτητας» η μεγάλη από βαθμολογικης σημασίας η νίκη την Κυριακή απέναντι σε μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Γνωρίζοντας τα αποτελέσματα του Σαββάτου η μόνη λέξη που σκεφτόμασταν πριν την αναμέτρηση ήταν η ΝΙΚΗ. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες ειδικά στο γήπεδο μας αφού όπως όλοι ξέρουμε κ δείχνει η βαθμολογική μας θέση από την αρχή του πρωταθλήματος είμαστε με την πλάτη στο τοίχο και κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι για εμάς μια ανάσα.

- Διαφήμιση -

Η ομάδα μου έχει παίχτες με προσωπικότητα. Το απέδειξε αυτό τόσο την Κυριακή όσο και στα τελευταία παιχνίδια. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί ακολουθούν ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια αρχής γενομένης από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας που ο αντίπαλος θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για την επιβίωση του.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.