- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Μωράκης αποτελεί τον αρχηγό και τη “σημαία” της ομάδας του Παμίσου, διανύοντας την 14η χρονιά του με τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου. Ο εμβληματικός αρχηγός μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν και όχι μόνο

“Τη φετινή σεζόν συμβαίνει κάτι οξύμωρο στην ομάδα. Ενώ η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό, φοράμε τη φανέλα του Παμίσου και στην Α΄Τοπική μια τέτοια ιστορική ομάδα δεν μπορεί παρά να έχει στόχο να κερδίζει όλα τα ματς.

- Διαφήμιση -

Ο πραγματικός στόχος της φετινής σεζόν είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Βασικό μέλημα είναι αυτή η ομάδα να αποτελείται από νεαρά παιδιά με κίνητρο και όρεξη για ποδόσφαιρο, ώστε να υπάρχει μέλλον και συνέχεια στο σύλλογο.

Σε αυτή τη φιλοσοφία ταιριάζει πολύ η επιλογή του νέου μας προπονητή, Γιώργου Καλόμαλου, ο οποίος έχει ως φιλοσοφία του το ωραίο ποδόσφαιρο και την ανάδειξη νέων παικτών. Στη μέχρι τώρα πορεία έχει συμβάλλει τα μέγιστα και το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια. Μπορεί να υπάρχει διαφορά ηλικίας ανάμεσα σ’εμάς και τα πολλά νεαρά παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα αλλά έχουμε καταφέρει και είμαστε όλοι μια παρέα μέσα κι έξω από το γήπεδο.”

Όταν του ζητήσαμε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μας δήλωσε

“Όλοι στη Μεσσήνη αγαπάνε τον Πάμισο, ο καθένας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Θα πρέπει όλοι να βοηθάμε την ομάδα και να αφήσουμε στην άκρη την εσωστρέφεια που ταλαιπωρεί τον σύλλογο διαχρονικά και να σταθούμε δίπλα στο νέο εγχείρημα της διοίκησης, να δείξουμε εμπιστοσύνη και να έχουμε υπομονή σχετικά με τους παίκτες και τον προπονητή.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πέρυσι υπήρχε τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα και δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε φέτος. Ευτυχώς η νέα διοίκηση είναι σταθερή και εμπνέει εμπιστοσύνη. Εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια γιατί έχει επανέλθει μαζί της η διοικητική σταθερότητα που είναι απαραίτητη για να πάει μπροστά ο ιστορικός μας σύλλογος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.