- Διαφήμιση -

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Γιώργο Αργυρόπουλο στον πάγκο της πέτυχε η Ομόνοια επικρατώντας με το ευρύ 5-1 του πολύ δυνατού Α.Ο. Δωρίου, δείχνοντας για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά τις πραγματικές της δυνατότητες.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το “λάθος” να προηγηθούν με κοντινό σουτ του Γεωργιόπουλου στο 22ο λεπτό, με την Ομόνοια να απαντά 7 λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στραβάκου σε παράβαση που κέρδισε ο Κωστόπουλος.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι πήγαν με το προβάδισμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με γκολ του Μαρούση στο 42′.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ομόνοιας πέτυχε άλλα 3 γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τον Χελά στο 72′ και το 83′, και τον Κωστόπουλο να γράφει το τελικό 5-1 στο 92′.

Ομόνοια (Γιώργος Αργυρόπουλος): Ποτηριάδης (88′ Μέτσος), Σταθακόπουλος, Αρβανίτης, Τάφα (83′ Αβράμης), Κωστόπουλος, Μαρούσης (78′ Σαϊπης), Κουλουράς, Τζανετάκος (54′ Δημητρίου), Χελάς, Στραβάκος, Στυλιανόπουλος.

Α.Ο. Δωρίου (Σωτήρης Μπουραντώνης): Δήμας, Μέμα, Γεωργιόπουλος (85’Μαθιόπουλος), Μπούρδος, Βεσέλης, Γκιάτα, Πάγια, Γκρίτζαλης, Μπόρα (61′ Μέμα), Μάλαμας, Γκογκοάσα (46′ Παπαδόπουλος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.