- Διαφήμιση -

Νέος προπονητής της Τρίγλιας είναι από το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Καραμπετάκης, ο πρώην τεχνικός του Ιάλυσου Ρόδου, θα δια δεχθεί τον Κώστα Γεωργιάδη που συνεχίζει στην Βέροια.
Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας ξανά στο πρωτάθλημα της Football League, επίσης αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο το στον Ιάλυσο ήραν κόντρα στην Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας, όπου η Μαύρη Θύελλα κέρδισε με 2-0 την 2η αγωνιστική.


Ο 48χρονος τεχνικός έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση με τους Χαλκιδικιώτες,ενώ την Κυριακή θα κάνει το ντεμπούτο του, εκτός έδρας με τον Ιωνικό (απών ο τιμωρημένος Ζορμπάς, γυρνά ο Πότσι), ευελπιστώντας να οδηγήσει τον ΠΟΤ στη σωτηρία.

- Διαφήμιση -


Ο Καραμπετάκης ξεκίνησε φέτος στον Ιάλυσο Ρόδου μένοντας στον πάγκο των Ροδιτών για 7 παιχνίδια 6 στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο,πέρυσι ήταν στον ΟΦΗ (μέλος του τιμ και υπηρεσιακός στη Σούπερ Λιγκ 1, σε τρεις αγώνες),έχει δουλέψει επίσης σε Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα, Νέστο Χρυσούπολης, Άρη Ακροποτάμου, αλλά και τον Ηρακλή, ως συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, όπως και στους Κρητικούς.


Ο Νίκος Καραμπετάκης είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας της Καβάλας, αλλά και των Ακράτητου, ΠΑΕ Θράκης, Νέστου, Δόξας Γρατινής, Ορφέα Ελευθερούπολης κ.α, όπως και εν ενεργεία πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Καβάλας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.