- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Τσόπελας αποτελεί έναν αθλητή κόσμημα για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο τόσο από πλευρά αξίας όσο κυρίως κι από πλευρά χαρακτήρα.

Ο ικανότατος δεξιός μπακ μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή του πορεία στον Παναθηναϊκό όσο φυσικά και για τη μεγάλη του αγάπη, την Μαύρη Θύελλα.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Για τη φετινή χρονιά

“Φέτος αγωνίζομαι στον Πανθηραϊκό είναι μια ομάδα που είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα καθώς είναι φερέγγυοι στις πληρωμές τους, έχουν μια καλή βάση για τους ποδοσφαιριστές που φέρνουν και προσπαθούν να πατήσουν σταθερά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι μια νεοσύστατη ομάδα αλλά επειδή έχουν οικονομική ευχέρεια γενικά σαν νησί αυτό τους ανοίγει τον δρόμο απλόχερα να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Στόχος μας για φέτος είναι ο πρωταθλητισμός. Το κλίμα είναι πολύ καλό γιατί τα περισσότερα παιδιά έχουν δουλέψει επαγγελματικά και ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στα αποδυτήρια.

Η πορεία μας έχει θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και στο κύπελλο φτάσαμε μέχρι την 4 φάση όπου εκεί αποκλειστήκαμε από τον Πλατανιά φύσκολα με 1-2.”

Για την Μαύρη Θύελλα

“Υπήρξε επαφή για ανανέωση με την ομάδα, με κάλεσαν μου είπαν το πλάνο τους το οποίο έχουν τηρήσει κατά γράμμα έως τώρα (και αυτό θέλω να το τονίσω) δε τα βρήκαμε στο οικονομικό κομμάτι αλλά με σεβάστηκαν και έφυγα θα έλεγα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μια ανακοίνωση που με ευχαριστούσε για την προσφορά μου.

Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αφήνει γλυκόπικρη γεύση γιατί ενώ στην αρχή η ομάδα πάτησε με δύναμη το πόδι της στην κατηγορία και έδειξε πως φέτος είναι η χρονιά της. Στη συνέχεια έσβησε και την πήρε από κάτω αλλά μην προδικάζουμε καταστάσεις είναι ακόμα νωρίς και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει.. Οι καλές μεταγραφές άρχισαν κιόλας από εχθές με την απόκτηση του φίλου μου Κώστα Ηλιόπουλου.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του

“Κάποια στιγμή αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για εμένα φυσικά και θα ήθελα να γυρίσω εκεί. Είναι τό σπίτι μου, ο τόπος μου και η ομάδα που υπηρετώ και αγαπώ από μικρό παιδάκι”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.