- Διαφήμιση -

Για την αναγκαιότητα και σημασία που είχε η νίκη της Καλαμάτα 80 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επί του ισχυρού, φετινού, Πελασγού Μεγαλόπολης μίλησε στο “Sportsplus.gr” ο 20χρονος φόργουορντ των “Λύκων” Παναγιώτης Μουντζουρούλιας τονίζοντας αρχικά…

“Προερχόμασταν από την ήττα στη Μεσσήνη και η νίκη απέναντι στον Πελασγό ήταν σχεδόν μονόδρομος για εμάς. Ξέραμε ότι είναι μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και κάναμε ότι χρειαζόταν για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Το κυριότερο, βγάλαμε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι μας. Το νικηφόρο αποτέλεσμα μας δίνει ψυχολογία να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Άλλωστε ένας από τους σκοπούς της ομάδας είναι η συνεχής βελτίωση της εικόνας της στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα αποδειχθούμε ανταγωνιστικοί σε ένα πρωτάθλημα μακρύ και τόσο δύσκολο-ανταγωνιστικό” και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην αναμέτρηση η οποία ακολουθεί με τον Πολύβιο… “Πολύ ανταγωνιστική και επικίνδυνη ομάδα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα το οποίο επιζητούμε…”

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.