- Διαφήμιση -

Ο Άρης Σκοπέτος επέστρεψε και η ενσωμάτωσή του έχει ήδη κάνει καλύτερο, σε όλους τους τομείς, τον Πρωτέα Καλαμάτας που “ακούμπησε” τη νίκη κόντρα στον Δίωνα αλλά η μεγάλη προσπάθεια αποδείχθηκε ημιτελής.

Ο 26χρονος γκαρντ, που ήταν ο κορυφαίος στο ματς με τους Τριφύλιους, μίλησε στο “Sportsplus.gr” για μια σειρά σημαντικών μπασκετικών κομματιών, που αφορούν την ομάδα του, ξεκινώντας από την επιστροφή του στα παρκέ…

- Διαφήμιση -

” Μετά την 9μηνη απουσία μου, λόγω της εγχείρησης χιαστού, γνωρίζω πως δεν έχω επιστρέψει στο 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω όπως θα ήθελα μέσα στο γήπεδο αλλά συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασής μου σκοπεύω, με το ξεκίνημα του 2ου γύρου, να είμαι το ίδιο αν όχι καλύτερος από ότι πριν τον τραυματισμό μου. Ήταν δύσκολη η περίοδος αυτή ωστόσο ανήκει στο παρελθόν” μας είπε αρχικά ο πολυσύνθετος αθλητής και έκανε στροφή στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του… “Φέτος είμαστε μια ομάδα με πολλούς νεαρούς αθλητές, ακόμα περισσότερο από ότι την περασμένη χρονιά. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμουν ο μεγαλύτερος σε ηλικία(26) στη βασική 5αδα καθώς οι υπόλοιποι ήταν μαθητές λυκείου ή 19-20 ετών φοιτητές. Μαζί με το νεαρό της ηλικίας έρχεται και η απειρία από αγώνες αντρικού πρωταθλήματος, πόσο μάλλον αγώνων που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια που δώσαμε στις πρώτες 5 αγωνιστικές κρίθηκαν στις λεπτομέρειες κι αυτό μας στοίχισε.

Στον τελευταίο αγώνα με τον Δίωνα Κυπαρισσίας είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, χάρη στη καθοδήγηση των προπονητών μας Γιώργου Ροζακέα και Σπύρου Ψυχογιού ωστόσο στο 2ο ημίχρονο και ειδικότερα στα κρίσιμα η ομάδα του Δίωνα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη, έμπειρη και αποτελεσματική από εμάς” τόνισε αρχικά δίνοντας, στη συνέχεια, την δική του αισιόδοξη νότα… “Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και είναι ακόμα νωρίς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει άγχος ή απογοήτευση στην ομάδα. Αντιθέτως είμαι χαρούμενος που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε σημαντικά σημάδια βελτίωσης και τα νέα παιδιά, στα οποία στηριζόμαστε αρκετά φέτος, δείχνουν μεγάλη πρόοδο αγωνιστικά. Παρά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, πιστεύω πως η φετινή ομάδα έχει τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά, εφόσον βεβαίως συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει. Θα κάνουμε τις νίκες που χρειάζονται και θα τα καταφέρουμε”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.