- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Νέου Άρι, Τάκης Πεφάνης, μίλησε στο SportsPlus για τη νίκη απέναντι στον Παπαφλέσσα Χώρας και για τους στόχους της ομάδας του

“Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα μας. Αντιμετωπίζαμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και για το λόγο αυτό είχαμε επιπλέον κίνητρο. Όλη την εβδομάδα μιλήσαμε με τα παιδιά και δουλέψαμε παρά πολύ πάνω σε τακτικά κομμάτια που θα έπρεπε να ενσωματώσουμε στο παιχνίδι μας αυτό ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το ματς.

- Διαφήμιση -

Από την έναρξη του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και μπορώ να πω ότι ήμασταν κυρίαρχοι του ματς. Αυτή ήταν μια ακόμη νίκη για την ομάδα μας προσθέτοντας 3 πόντους στην βαθμολογία μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και για την αγωνιστική τους πειθαρχία. Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς με μια πολύ καλή ομάδα και θα δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουμε από την περσινή χρονιά . Χαμηλά την μπάλα προσήλωση στο πλάνο επίτευξη στόχων.

Άλλωστε οι στόχοι στον αθλητισμό είναι για να επιτευχθούν και μετά αρχίζουν τα όνειρα”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.