- Διαφήμιση -

Απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Πολύβιο Μεγαλόπολης, πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στο χώρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όντας φοιτητής στη Σπάρτη, χαρίζοντας στον Λακωνικό το πρώτο ροζ φύλλο και μαζί την ελπίδα για ένα καλύτερο μπασκετικό αύριο. Ο λόγος για τον 19χρονο Αρτινό γκαρντ Κωνσταντίνο Κωσταπαππά που, με τους 24 πόντους τους οποίους πέτυχε αλλά και το νικητήριο τρίποντο, δικαίως κατακτά τον τίτλο του κορυφαίου του ματς και έχει το “δικαίωμα” να μιλήσει για το πως έζησε την ιδιαίτερη αυτή αναμέτρηση…

“Αρχικά να πω ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμένα προσωπικά αντιμετωπίζοντας γνώριμους φίλους και παλιούς συμπαίκτες. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτή η νίκη ήταν μονόδρομος. Γι αυτό θεωρώ ότι αποτελεί βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για τα επόμενα που ακολουθούν. Θα έλεγα ότι είναι ανάσα ελπίδας και χαίρομαι ιδιαίτερα που συνέβαλα στο να έρθει έστω κι αν απέναντι βρέθηκε ένας σύλλογος που παραμένει στην καρδιά μου” μας είπε ο Κωσταπαππάς και συμπλήρωσε “Αρχίζω να προσαρμόζομαι στην φιλοσοφία του κόουτς Σκιαδά και να δένομαι με τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για την ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι αποτελείτε από πολλά νέα παιδιά και χρειαζόμαστε τον χρόνο μας”.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.