- Διαφήμιση -

Στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Εράνη Φιλιατρών επικράτησε με 3-0 του Παμίσου, αναγκάζοντας τον στην πρώτη του ήττα και τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας (εκεί που βρίσκεται πλέον ο Απόλλων Καλαμάτας). Παράλληλα με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι παρέμειναν σε τροχιά ανόδου, μειώνοντας τη βαθμολογική τους διαφορά από τον Πάμισο στους 3 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πάμισος έχασε καλές ευκαιρίες με τον Αράπι δύο φορές και τον Κουλόπουλο άλλη μία να μην μπορούν να νικήσουν τον Αλεξανδρόπουλο από καλές θέσεις.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν να πετύχουν 3 τέρματα σε διάστημα 12 λεπτών και να πάρουν μια εντυπωσιακή νίκη. Στο 59΄ο Βλαχόπουλος έκανε το 1-0 με σέντρα σουτ που δεν κατάφερε να μπλοκάρει ο Τόσκα, στο 66΄ο Βέλλης διπλασίασε τα τέρματα της Εράνης με κεφαλιά και στο 71΄ο Ανδρώνης με κοντινή προβολή σημείωσε το τελικό 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων και των οπαδών τους.

Κοινό χαρακτηριστικό των 3 γκολ είναι πως και τα 3 προέρχονται από ασίστ του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Ανδρέα Χρονόπουλου, ο οποίος με τις ασίστ του έδωσε μια τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Εράνη(Λυμπερόπουλος):Αλεξανδρόπουλος,Γριβοκωστόπουλος,Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Ανδρώνης, Κώτσος(85΄Γιαννακόπουλος), Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης(83΄Οικονομόπουλος), Βλαχόπουλος(92′ Λαμπρόπουλος), Χρονόπουλος Α.(72΄Χάρμπας)

Πάμισος (Καλόμαλος): Τόσκα Σ., Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Μπορχάν(85΄Τσούκλερης), Μωράκης, Κουλόπουλος(78′ Τόσκα Κ.), Ντίσα, Αράπι, Παπαδόπουλος(88΄Πολυχρόνης), Βλάχος.

Πολλά ευχαριστώ στην Αναστασία – Χαρά Γεωργακοπούλου για τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.