- Διαφήμιση -

Τη νίκη “στα χέρια” του κρατούσε ο νεανικός Πρωτέας μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης με τον φιλόδοξο Δίωνα Κυπαρισσίας ωστόσο οι Τριφύλιοι πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή στην επανάληψη και πήραν τη νίκη (60-67) που τους διατηρεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αντώνη Κούτρη τα βρήκε δύσκολα, κόντρα στους πιτσιρικάδες του καλαματιανού συλλόγου, στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Στο διάστημα αυτό ο ανεβασμένος Πρωτέας είχε επιβάλει τον ρυθμό του όντας πολύ εύστοχος στην επίθεση, με μπροστάρηδες τους Σκοπέτο, Κατσιαρίμπα και λειτουργώντας εξαιρετικά αμυντικά. Το 39-27 του ημιχρόνου έδειχνε απόλυτα φυσιολογικό όπως και οι διαφορές της τάξης των 6-10 πόντων.

- Διαφήμιση -

Όλα άλλαξαν στην επανάληψη… Η επίσης νεανική ομάδα της Κυπαρισσίας βελτίωσε την άμυνα-δέχτηκε 39 στο πρώτο μέρος και μόλις 21 στην επανάληψη- πήρε πόντους από τους εξαιρετικούς Λαμπίρη, Κυριακόπουλο και Κουτίβα και έβγαλε φάσεις στον αιφνιδιασμό. Ισοφάρισε με ένα γρήγορο σερί σε 39-39 και από εκεί και πέρα οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα όπου οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι.

ΠΡΩΤΕΑΣ 60

ΔΙΩΝΑΣ 67

Δεκ: 19-17, 39-27, 47-46, 60-67

Διαιτ: Ρίζος, Καρδαράς

ΠΡΩΤΕΑΣ(Ψυχογιός): Παπαγιαννόπουλος, Μπόμπολης 5(1), Παυλόπουλος Χ, Σαραντόπουλος 9(1), Παπαδεοδωρόπουλος, Κατσιαρίμπας 13(2), Ιωσηφίδης 8, Μωράκης 7(1), Καρτάλιας, Σκοπέτος 18(2), Παθιάκης, Κατσαμπάνης

ΔΙΩΝΑΣ(Κούτρης): Κατσαργύρης 2, Γιαννόπουλος 5, Φ. Κλεφτάκης 2, Μπουσιούτας 2, Λαμπίρης 17(2), Παντελης, Δ. Κλεφτάκης 6, Κουτίβας 10, Κυριακόπουλος 14, Γιαννακόπουλος 9.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.