- Διαφήμιση -

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με 75-70, επί του σκληρού και παθιασμένου Κάστρου Μονεμβασιάς σημείωσε, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1, ο ΓΣ Γαργαλιάνων μένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Νίκη που ήρθε στα τελευταία λεπτά και με μεγάλη ανατροπή από τους παίκτες του Φώτη Τσόπελα οι οποίοι κάλυψαν μάλιστα και την απουσία του κλινήρη Μάριου Τσαγκάνη. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά από το ξεκίνημα του ματς, με τη διαφορά να φτάνει και τους 10 πόντους με το τέλος της 3ης περιόδου, ωστόσο ο σπουδαίος Σωτήρης Παπαδάκος πήρε “από το χέρι” την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη απέναντι στην… πρώην.

- Διαφήμιση -

Ο Λάκωνας γκαρντ-φόργουορντ πέτυχε 34 πόντους με 5 τρίποντα αλλά και τους τελευταίους κρίσιμους πόντους. Παράλληλα πήρε μεγάλες βοήθειες από τον νεαρό Λάμπρο Τσαγκάρη(14π. με 4 τρ) και τον έμπειρο Αλέξη Γερμανό(12π με 2 τρ)

Από την άλλη η ομάδα της Μονεμβασιάς έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, μολονότι είχε μεγάλη βοήθεια από τον “νεοεμφανιζόμενο” Νίκο Παβλίσεβιτς, έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες και ο οποίος πέτυχε 26 πόντους με 3 τρίποντα, εκφράζοντας ωστόσο παράπονα για τη διαιτησία. Ειδικότερα, στο 70-71, το οποίο έγινε λίγο πριν το τέλος με τον Αναστασόπουλο, σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ στον Κάτσαρη στην επαναφορά και στις διαμαρτυρίες δόθηκε τεχνική ποινή από τη βολή της οποίας έγινε το 70-72. Είναι μια από τις φάσεις που θεωρούν ότι καθόρισε το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχουν σκέψεις για επίσημη έκφραση διαμαρτυρίας προς τη διοργανώτρια αρχή και τα ΜΜΕ.

ΚΑΣΤΡΟ 70

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 75

Δεκ: 18-13, 38-34, 58-48, 70-75

Διαιτ: Κυριακόπουλος, Δούβρης

ΚΑΣΤΡΟ(Μπαμπανιώτης): Τζάκας 2, Ντόλαπτσης 6(2), Καμαρινός 16(1), Μανιατάκος 4, Ψυχογυιός, Κάτσαρης 4(1), Πατούχας 4, Μπατσάκης 3, Παβλίσεβιτς 26(3), Ζέριγγας

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ(Τσόπελας): Π. Γερμανός 2, Ζευγίτης 2, Λ. Τσαγκάρης 14(4), Παπαδάκος 34(5), Ν. Τσαγκάρης, Χαντζής 5(1), Α. Γερμανός 12(2), Αναστασόπουλος 6.

- Διαφήμιση -

1 Σχόλιο

  1. Θα έλεγα στους φίλους μας από το κάστρο διοίκηση κλπ πριν κάνουν δηλώσεις για την φάση που αναφέρουν να μας πουν τι είπε ο παίκτης Κατσαρης μπροστά στον διαιτητή κ.Δουβρη…οπου όλοι οι παίκτες μας διαρτυρηθηκαν για την ανάρμοστη και αχαρακτηρίστη συμπεριφορά του εν λόγο(κυρίου) προς τον παίκτη μας Τσαγκάρη λαμπρό 22 ετών παρακαλώ και σπουδαστής..προσωπικά λυπάμαι για τον κύριο αυτόν δεν κοσμεί έτσι το άθλημα..

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.