- Διαφήμιση -

Ο Εθνικός Μελιγαλά υποδέχεται αύριο στις 15:00 για την 9η αγωνιστική της Α’τοπικής, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τον Ακρίτα Κορώνης.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Πολίμου θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς βρίσκονται στην 8η θέση με 11 βαθμούς, και προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Μεθώνη.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός έχει να κερδίσει από την 4η αγωνιστική και το 4-2 εντός έδρας με την Σπερχογεία, από εκεί και πέρα έχει 2-1 ήττα από την Μάνη, 0-0 με το Καλό Νερό, και 1-1 με την Πύλο.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη, εντυπωσιάσει είναι στην δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Τέλου Άγρα.

Η Κορώνη από την άλλη, μετά την ήττα την 3η αγωνιστική εντός έδρας από το Καλό Νερό με 0-2, έχει πέντε σερί νίκες, την Πύλο με 1-4, την Μεθώνη 3-0, την Εράνη 4-3, την Ανδρούσα με 0-2 και τον Τέλο Άγρα με 2-1.

Από την πλευρά των γηπεδούχων μοναδικός απών θα είναι ο Κουρούπης που λείπει για 15 μέρες, ενώ από τους φιλοξενούμενους όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.