- Διαφήμιση -

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Σπαρτιατικού, το διπλό στους Γαργαλιάνους και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΓΣ Μεσσήνης αλλά και την τεράστια απουσία του τραυματία Γιάννη Σταθάκου μίλησε στο ‘Sportsplus.gr” ο πολύπειρος φόργουορντ του Σπαρτιατικού Γιάννης Αναγνωστάκος ξεκινώντας με την μικρή ανασκόπηση και τη νίκη επί του ΓΣΓ… “Με βάση τα προβλήματα και το πρόγραμμα δεν θα έλεγα ότι ήμαστε εκτός προγραμματισμού. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια νίκη ακόμη αλλά έτσι είναι το μπάσκετ” είπε αρχικά και συμπλήρωσε “Μεγάλη νίκη στους Γαργαλιάνους κόντρα σε μια ομάδα με πολύ έμπειρα παιδιά. Λίγοι θα περάσουν από εκεί. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα, πήραμε από νωρίς το προβάδισμα και διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Ήταν βεβαίως σε μεγάλη μέρα και ο Σπανάκος. Τυχεροί που έχουμε τον Άγγελο στην ομάδα. Όλοι όμως βρέθηκαν σε καλή ημέρα” είπε αρχικά ο Γυθεάτης αθλητής που στάθηκε στο επόμενο ματς απέναντι στη Μεσσήνη…

“Γυρίζουμε στην έδρα μας μετά από σερί ήττες εντός αλλά με καλή ψυχολογία. Πρόκειται για μια ομάδα πολύ έμπειρη με παίκτες όπως οι Μπακογιάννης, Μιχαλόπουλος, Παλαμίδης ωστόσο στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά για να βάλουμε τέλος στο αρνητικό, εντός έδρας, σερί μας” ενώ ολοκλήρωσε την κουβέντα μας με την αναφορά στον τεράστια απουσία του Γιάννη Σταθάκου “Μας λείπει πολύ και στο γήπεδο και στην παρέα. Θα ήμασταν πολύ πιο δυνατοί με αυτόν. Κάθε μας παιχνίδι, κάθε μας νίκη θα είναι αφιερωμένη στον Γιάννη”

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.