- Διαφήμιση -

Φιλοξενείται από την Tρίτη στην πόλη μας το 4ο σχολείο εκπαιδευτών kalah system στην Ελλάδα.
Το kalah είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας-επιβίωσης εντελώς διαφορετικό από σχεδόν ο,τι αποκαλείται αυτοάμυνα ανά τον κόσμο και η ιδιαιτερότητά και αυτό που το κάνει μοναδικό είναι αφενός η προσέγγιση του πάνω στο κομμάτι αυτοάμυνα-επιβίωση αφετέρου δε στον ιδιαίτερο τρόπο εκμάθησης του! Ασχολείται με τις σύγχρονες καταστάσεις βίας λεκτικής, ένοπλης άοπλης, και την καταστολή αυτών, αλλά το πιο σημαντικό η αναγνώριση σε πρώιμο στάδιο τω επικίνδυνων περιοχών (kalah red zones). Το kalah διέπεται από θεμελιώδεις αρχές και όχι από απλή διδασκαλία αριθμού τεχνικών. Η εκπαίδευση είναι επίπονη και παράλληλα απλή και στοχευμένη!

Το σχολείο θα διαρκέσει έως την Κυριακή οπού θα γίνουν και οι εξετάσεις των νέων εκπαιδευτών. Διδάσκει ο ιδρυτής του συστήματος idan abolnik μαζί με τους επικεφαλής εκπαιδευτές στην Ελλάδα Βάσση Δημήτρη και Δελή Βασίλη.

- Διαφήμιση -

Στην πόλη μας το kalah διδάσκεται εδώ και ένα χρόνο από τον εκπαιδευτή Χρονόπουλο Κώστα και από φέτος θα φιλοξενείται στη σχολή ultimate training academy σε συνεργασία με τον νέο εκπαιδευτή Σπανίδη Βασίλη

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.