- Διαφήμιση -

Για το όραμα του συλλόγου και τους στόχους που έχουν θέσει στη νεανική ομάδα της Σπάρτης ΒC μίλησε στο “Sportsplus.gr” ο πολύπειρος τεχνικός της Νίκος Καββούρης, τονίζοντας… “Υλοποιούμε φέτος το όραμα της διοίκησης για μια ομάδα που θα αποτελείται κυρίως από Σπαρτιάτες και ταυτόχρονα δίνουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν, πρωταγωνιστικά, έφηβοι και παίδες μας που κατέλαβαν την πρώτη θέση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και για τους ομίλους μας” και συμπλήρωσε δίνοντας ποιο ξεκάθαρα το στίγμα του αναφορικά με τους στόχους της ομάδας της Σπάρτης “Στόχος μας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και μετά… βλέπουμε. Δεν θα πούμε όχι στο καλύτερο που θα προκύψει”.

Τέλος, μας μίλησε και για το δύσκολο διπλό που πήρε η ομάδα του στη Μεσσήνη και τη σημασία του αποτελέσματος αυτού…

- Διαφήμιση -

“Όσον αφορά τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Μεσσήνης θα έλεγα ότι είναι πραγματικά σπουδαία, μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα από την οποία δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες εάν ο ΑΟΜ εμφανιστεί όπως με εμάς. Μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.