- Διαφήμιση -

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ Μολάων στο πρωτάθλημα της Α2 και το “2 στα 2” δημιουργεί ατμόσφαιρα αισιόδοξη ενόψει της συνέχειας. Ο παίκτης που οδηγεί στις επιτυχίες τον σύλλογο των Μολάων, ο ταλαντούχος σκόρερ Παναγιώτης Λάγγης, μίλησε στο “Sportsplus.gr” για την πρόσφατη επιτυχία με τον Αστέρα Βλαχιώτη αλλά και για τους στόχους που έχουν θέσει στην ομάδα…

” Όσον αφορά τη νίκη επί του Αστέρα, μείναμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς παίζοντας από την αρχή καλή άμυνα και τρέχοντας όποτε μας δινόταν η ευκαιρία πράγμα που εν τέλει το πετύχαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια και αυτό φάνηκε νομίζω στην απόδοση μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας αλλά και στα παιδιά του Αστέρα Βλαχιώτη” μας είπε αρχικά ο ικανότατος γκαρντ και συμπλήρωσε… ” Όσον αφορά τους φετινούς στόχους η ομάδα είχε ως αρχικό και ρεαλιστικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Προσπαθούμε να χτίσουμε χαρακτήρα μέρα με τη μέρα ως ομάδα και να χαιρόμαστε τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά καθώς είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετούς διεκδικητές και εξαιρετικές ομάδες.. Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι και να δένουμε ως ομάδα. Ευελπιστούμε στο τέλος της χρόνιας το πρόσημο να είναι θετικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Τότε θα κάνουμε ταμείο…”

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.