- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στο νικηφόρο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή Καλαμάτας. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο SportsPlus:

“Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για το οποίο δεν είχα τον χρόνο να περάσω τα στοιχεία που θέλω στην ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ασχοληθούμε κυρίως με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, ο οποίος διαθέτει μια πολύ ποιοτική ομάδα ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έγινε ένα καλό ματς στο οποίο φαινόταν πως όποιος σκοράρει πρώτος θα έπαιρνε και τη νίκη. Το καταφέραμε εμείς με τον Χελά και πανηγυρίσαμε ένα σπουδαίο τρίποντο που μας έδωσε τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση.

- Διαφήμιση -

Τώρα ακολουθεί για εμάς ένα εντός έδρας παιχνίδι με τα Αρφαρά στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης καθώς η Ομόνοια έχει ήδη χάσει έδαφος για τη διεκδίκηση της ανόδου και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια.

Όσον αφορά το ρόστερ, έχω ήδη αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό μας και μπορώ να πως πως είναι αρκετά μικρό σε αριθμό. Ήδη έχω κάνει εισήγηση για 2-3 θέσεις στις οποίες θα γίνουν προσθήκες τον χειμώνα. Δε θέλω να κάνουμε παραπάνω κινήσεις γιατί δεν είμαι οπαδός των πολλών αλλαγών στη μέση της χρονιάς. Προς το παρών δεν έχουμε επαφές με συγκεκριμένους παίκτες, αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα αλλά έχω κατασταλάξει στις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί το ρόστερ.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.