- Διαφήμιση -

Για τον κομβικό αγώνα που ακολουθεί, με τον Πολύβιο Μεγαλόπολης, ο οποίος αποτελεί ματς τεράστιας, βαθμολογικής και όχι μονάχα, σημασίας μίλησε στο “Sportsplus.gr” ο ηγέτης του Λακωνικού Κρόνου Μιχάλης Μπάχα που καλείται, μόλις στα 20 του χρόνια, δώσει την ώθηση προς την αντεπίθεση… “Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας κι αυτό το γνωρίζουμε άριστα. Πρέπει, λόγω της κακής βαθμολογικής μας συγκομιδής, να σπάσουμε το ρόδι και να κατακτήσουμε τη νίκη.

Οφείλουμε να δείξουμε χαρακτήρα στα δύσκολα και να αποδείξουμε πως είμαστε μια υπολογίσιμη ομάδα που μπορεί να κάνει το μπαμ εκεί όπου κανείς δεν περιμένει” τόνισε αρχικά ο ψιλόλιγνος και ποιοτικότατος γκαρντ-φόργουορντ του συλλόγου της Σπάρτης συμπληρώνοντας…

- Διαφήμιση -

“Είμαστε μια νέα ομάδα με καινούργιους παίχτες και πολλούς μικρούς σε ηλικία χωρίς εμπειρία αλλά με μαχητική διάθεση. Υπάρχει μεγάλη διάθεση, πίστη στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες της ομάδας. Δουλεύουμε σκληρά και βελτιωνόμαστε καθημερινά. Είμαι βέβαιος, γνωρίζοντας όλα αυτά, ότι ο Λακωνικός θα ανακάμψει κι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.