- Διαφήμιση -

Ο Τάκης Παναγόπουλος, προπονητής του Α.Ο. Κυπαρισσίας, μίλησε στο SportsPlus μετά το τέλος του αγώνα με τον Πάμισο που βρήκε την ομάδα του να ηττάται με 0-1, ενώ είχε την υπεροχή στον αγώνα.

Ο έμπειρος προπονητής μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Θεωρώ πλασματικό το σκορ του αγώνα καθώς ο Πάμισος στάθηκε πολύ τυχερός για να πάρει τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουμε. Ο Πάμισος με ελάχιστες φάσεις όμως κατάφερε να πετύχει το γκολ που του έδωσε τη νίκη ενώ εμείς ήμασταν άστοχοι για ακόμη ένα παιχνίδι.

Αυτό θεωρώ πως είναι το πρόβλημα της φετινής μας ομάδας, η δυστοκία. Παράγουμε πολλές ευκαιρίες και σε όλα τα παιχνίδια περισσότερες από τον αντίπαλο αλλά δυσκολευόμαστε πολύ στο να σκοράρουμε, ενώ ο αντίπαλος με πολύ λιγότερες φάσεις μας βάζει γκολ. Δεν είναι αμυντικό το πρόβλημά μας αλλά πως χρειαζόμαστε τριπλάσιες ευκαιρίες από τους αντιπάλους για να σκοράρουμε.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα τώρα γίνεται πιο βατό και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε καθώς έχουμε κολλήσει στην 10η θέση και πρέπει να ανέβουμε βαθμολογικά. Δε νομίζω πως μπορούμε να μιλάμε για άνοδο φέτος, είμαστε ήδη 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη του χρόνου για να κάνει πρωταθλητισμό.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.