- Διαφήμιση -

Μπορεί το εντυπωσιακό, νικηφόρο, ξεκίνημα του Παμίσου, στο πρωτάθλημα της Α2, να ωθεί κάποιους στη Μεσσήνη στο να μιλούν ακόμη και για άνοδο στην “μεγάλη” κατηγορία του ενωσιακού μπάσκετ ωστόσο ο φυσικός ηγέτης των “πρασίνων”, που έχει τον διπλό ρόλο του παίκτη-προπονητή, Σταύρος Μουραφέτης δίνει μια διαφορετική προσέγγιση θέλοντας παράλληλα να διατηρήσει προσηλωμένους στο στόχο άπαντες…

“Όντως παίξαμε καλά κόντρα στη Θουρία. Νομίζω όμως ότι η αντίπαλη ομάδα έκανε κακό παιχνίδι κι αυτό το εκμεταλλευτήκαμε ιδανικά. Κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε. Δεν αλλάζει πάντως κάτι το αποτέλεσμα αυτό για τον Πάμισο, η χρονιά αυτή είναι χρονιά εδραίωσης της ομάδας. Στο πλάνο μας δεν υπάρχει η λέξη άνοδος, στόχος μας να φτάσουμε στη γρήγορη παραμονή και να προωθήσουμε παιδιά από την περιοχή της Μεσσήνης” μας δήλωσε ο σπουδαίος φόργουορντ που έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Θουρίας τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει γι αρκετά χρόνια… “Ήταν δύσκολο για μένα το να παίξω απέναντι στη Θουρία. Είναι μια ομάδα που έχω στην καρδιά μουμας ενώνουν πολλά και, κατά την άποψή μου, αποτελεί κόσμημα στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός”

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.