- Διαφήμιση -

Το στίγμα του έχει αφήσει, στα χρόνια εμπλοκής του και με την προπονητική στον Πήγασο Μάνης ο Μιχάλη Ξυδέας, βλέποντας σιγά σιγά του κόπους να αποδίδουν καρπούς.

Εκείνο που αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή και “καπετάνιο” του Πήγασου Μάνης, είναι το θέμα της δημιουργίας του κλειστού γηπέδου για τους ανθρώπους του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής.

- Διαφήμιση -

…”Δουλεύουμε και εξωαγωνιστικά όσο γίνεται για να καταφέρει η ομάδα επιτέλους να αποκτήσει μετά από 22 χρόνια δικό της κλειστό γήπεδο, εγχείρημα που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, για να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος, πρέπει να βρούμε βοήθεια από την υπόλοιπη κοινωνία, δήμο,κράτος και εκκλησία”, δήλωσε στο SportPlus.gr ο προπονητής του συλλόγου της Μάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι.

“Δεν περιμέναμε μια τόσο μεγάλη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση, όταν μάλιστα τα παιδιά(έφηβοι) έχουν παίξει και άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο και υπάρχει κούραση για δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Ο όμιλος μας φαίνεται ότι θα είναι πιο δύσκολος από προηγούμενες χρονιές. Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας είναι κάτω των 18 ενώ οι μεγάλοι βοηθούν πάρα πολύ στην συνοχή και την χημεία της. Αυτό το γκρουπ είναι πολλά χρόνια μαζί και σίγουρα του αξίζει κάτι καλύτερο. Ανεξάρτητα βέβαια από το αποτέλεσμα θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να δημιουργούμε καλύτερους παίχτες.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.