- Διαφήμιση -

Την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο ΑΟ Διαβολιτσίου, κόντρα στην Ερμιονίδα με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Άγγελο Γεωργιόπουλο στο 4′ λεπτό για την 9η αγωνιστική.

Μετά τις νίκες ο ΑΟ Διαβολιτσίου, με Διαγόρα Βραχνέικων και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, η ομάδα από την Μεσσηνία επιβλήθηκε και της Ερμιονίδας.

- Διαφήμιση -

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα, που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με την νίκη αυτή έφτασε στην 7η θέση του 7ου ομίλου, έχοντας 13 βαθμούς και προσπερνώντας το Τσιλιβή που ήρθε ισόπαλο 2-2 με το Ναύπλιο.

Από την άλλη η Ερμιονίδα ερχόταν από 3 νίκες και μια ισοπαλία, και ήταν στην 3η θέση όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα του ΑΟΔ.

Οι καλύτερες φάσεις και το γκολ:

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σταματελόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γεωργιόπουλος που κινήθηκε σε θέση φορ  με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους και βάζοντας «φωτιά» στο ματς!

Η Ερμιονίδα προσπάθησε να αντιδράσει, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα με τον ΑΟΔ να «χτυπάει» σε αντεπιθέσεις από εκείνο το σημείο και έπειτα, με το φάουλ του Εσκουρέδο στο 14΄ να περνάει άουτ.

Λίγο αργότερα (17΄) ο Καλογερόπουλος απέκρουσε το σουτ του Κωτσιαρίδη, μετά τη σέντρα του Παπαεμμανουιλίδη (19΄) και δεν ανησύχησε από την κεφαλιά του Βιρβιλή, που πέρασε άουτ.

Στο 42΄ η κεφαλιά του Εσκουρέδο πέρασε δίπλα από την εστία, με το 1-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο ΑΟΔ ανέβασε ρυθμό στο β΄ μέρος και με την είσοδο του Μουλιάτου έγινε πιο επιθετικός.

Ο Κύρου απέκρουσε το σουτ του Κυριαζόπουλου στο 68΄, αλλά κια αυτό του Μουλιάτου στο 75΄ κόρνερ, ενώ ο δραστήριος Εσκουρέδο δεν μπόρεσε να απειλήσει επί της ουσίας τους γηπεδούχους με τα πολλά στημένα που επιχείρησε.

Διαιτητές: Ευάγγελος Σαφαρίκας, Μιχαήλ Κακαφώνης (Αχαϊας), Ιωάννης Τσίλικας (Χανίων)

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Κώστας Παλαμάρας-Νίκος Κακαλέτρης): Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Χότζα (62΄ Λιόλιος), Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος (72΄ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνες (86΄ Τσαλάκου), Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής, Τζανετέας (55΄ Μουλιάτος)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δημήτρης Νόλης): Κύρου, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουιλίδης, Βιρβίλης, Καρτσαμπάς, Καρούτης, Τριμπόνιας (59΄ Φερνάντες), Μπαρμπέδο (86΄ Μερκούρης), Ποζατζίδης, Εσκουρέδο, Κωτσιαρίδης (78΄ Κατσιαμίτας)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.