- Διαφήμιση -

Με μια εκπληκτική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ και πέρασε στον τελικό των ΑΤP Finals του Λονδίνου.

Στον τελικό των ΑΤP Finals του Λονδίνου πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη νίκη του με 2-0 σετ (6-3, 6-4) επί του Ρότζερ Φέντερερ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι στη σύντομη καριέρα του 21χρονου τενίστα μας και μάλιστα κόντρα σε έναν μυθικό αντίπαλο. Ψύχραιμα χτυπήματα, εκπληκτικές άμυνες, απίθανα γυρίσματα, όλα στο ίδιο πακέτο για τον Τσιτσιπά, ο οποίος επιβλήθηκε σε όλους τους τομείς του «Βασιλιά» του παγκόσμιου τένις!

- Διαφήμιση -

Στο πρώτο σετ, ο πρωταθλητής μας έκανε break με το «καλημέρα» και από τη στιγμή που υπερασπίστηκε το σερβίς του, δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0. Συγκλονιστικό ήταν το ένατο και τελευταίο γκέιμ, όπου χρειάστηκαν σχεδόν 15 λεπτά για να το πάρει ο Στέφανος, με ανατροπές και συγκινήσεις.

Στο δεύτερο, φάνηκε και η ψυχολογική ανωτερότητα του «Στεφ». Για δεύτερη φορά έκανε break στην αρχή, με τον 38χρονο Ελβετό να απαντάει άμεσα. Όμως, ο Τσιτσιπάς έκανε στο καπάκι και νέο breaκ, αποδεικνύοντας πως δεν πρόκειται να χάσει αυτό το παιχνίδι.Παράλληλα, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις έσβησε τις απέλπιδες απόπειρες του Φέντερερ να σπάσει αυτός το σερβίς του Έλληνα. 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.