- Διαφήμιση -

Με ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο, εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της νίκης του ΓΣ Γαργαλιάνων επί του Δίωνα Κυπαρισσσίας, Μάριος Τσαγκάνης αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του αλλά και την προσωπική του εμφάνιση-θυμίζουμε ότι ήταν ο μπροστάρης της ανατροπής των τελευταίων λεπτών- στην εγκυμονούσα γυναίκα του και τον γιο που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες ενώ την συνόδευσε και με την ανάλογη φωτογραφία…

“Σήμερα(χθες) κάναμε μια μεγάλη νίκη που την κάνει ακόμη πιο σημαντική η αξία του αντιπάλου μας. Το καλοκαίρι πήρα μια απόφαση, να σταματήσω το μπάσκετ λόγο εγκυμοσύνης της γυναίκας μου και άλλων καταστάσεων αλλά πλέον όλα έχουν αλλάξει και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν σταματάω. Θα συνεχίσω για κάποια χρόνια ακόμη, το που θα το μάθουμε τον Ιούνιο. Σε εσένα και το γιο μου αφιερωμένη η εμφάνιση μου γυναίκα μου” έγραψε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου των Γαργαλιάνων και φυσικός της ηγέτης.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.