- Διαφήμιση -

Μολονότι ¨παρθενικό” επίσημο ματς με τη φανέλα του Ευκλή, προερχόμενος από τον ΑΟ Θουρίας, ο Γρηγόρης Λιανός(στη φωτο με το Νο 12) φρόντισε να δικαιώσει τον Ηλία Στακιά για την επιλογή του.

Ο 26χρονος φόργουορντ, που πέτυχε 26 πόντους στο ματς της πρεμιέρας και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας στη νίκη επί του Πήγασου Μάνης, μίλησε στο “Sportsplus.gr” για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για τον ξεκάθαρο στόχο που έχει η ομάδα του…

- Διαφήμιση -

” Όλα τα παιχνίδια πρεμιέρας εμπεριέχουν άγχος. Εντούτοις, χάρη στην ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της ομάδας μας, καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Στόχος μας είναι η επιστροφή του Ευκλή στην Α1 κατηγορία. Θα δώσουμε τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό μας, σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Χρειάζεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, σοβαρότητα, πειθαρχία και διάρκεια είναι επίσης στοιχεία που χρειάζονται” μας δήλωσε ο ικανότατος αθλητής.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.