- Διαφήμιση -

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ΑΠΣ Άρις και Αίαντας Καλαμάτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στο βροχερό τερέν του Γ. Λουκαρέας.

Το σκορ άνοιξε για τον Αίαντα στο 9ο λεπτό ο Μούζος με πλασέ για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο ο Παπαχρόνι για τον Άρι στο 15ο λεπτό.

- Διαφήμιση -

Στο 40 ο Αίαντας κέρδισε έμμεσο φάουλ, ο Μασουρίδης έστρωσε στον Κολοκάθη και αυτός έγραψε το 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κομπότης έκανε το 1-3 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Αίαντα.

Οι παίκτες του ΑΠΣ Άρι όμως μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 στο 60′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργακόπουλο, σε ανατροπή που κέρδισε ο Μπάκας.

Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Μήτρου στο 84′ με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Γάκη.

ΑΠΣ Άρις (Ζαπρόπουλος): Πετρόπουλος, Μήτρου, Δρακοπαναγιωτάκης, Κορομηλάς, Μέλλιος(73’Πάλλιουρας), Γεωργακόπουλος(88΄Βαμβακάς), Παπαχρόνι(46΄Τσιγάρος), Δημητρόπουλος, Μπάκας(90’Παπαδόπουλος). Λουμάκης, Βασιλόπουλος

Αίαντας (Γιάννης Σακελλαρόπουλος): Δεληγιάννης, Σακκάς(46’Κονταργύρης), Ζαϊμης(46’Μπούνας), Παπαθεοδωρίδης, Κολοκάθης, Σεντεμέντες, Μασουρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Κομπότης(80’Κοντογώνης), Μούζος, Γκράσης(70’Νινιός)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.