- Διαφήμιση -

Για το σπουδαίο διπλό της Καλαμάτα 80, στη Σπάρτη, επί του Σπαρτιατικού και κυρίως για τα στοιχεία που καθόρισαν την εξέλιξή του, μίλησε στο “Sportsplus.gr” ο κορυφαίος παίκτης των “Λύκων”, στην μέχρι τώρα πορεία τους, Κώστας Κοντόπουλος…

“Παίξαμε καλή άμυνα πάνω στα ατού του Σπαρτιατικού, εκτός από ένα κακό 5λεπτο στην 3η περίοδο, βγάλαμε εύκολους πόντους μέσα από αιφνιδιασμούς και διαβάσαμε σωστά τις “ανισορροπίες” που προέκυψαν εκμεταλλευόμενοι τα δυνατά μας σημεία.

- Διαφήμιση -

Νομίζω ότι τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τον έλεγχο του παιχνιδιού, τον οποίο είχαμε από τις αρχές του, έκριναν υπέρ μας το ματς. Σίγουρα πρόκειται για ένα αποτέλεσμα σημαντικό, σε μια δύσκολη έδρα, που χρειαζόμασταν” μας είπε ο πολυσύνθετος φόργουορντ και συμπλήρωσε, μιλώντας για τη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας του “Οι απουσίες, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μας έχουν φέρει στο επίπεδο που θέλουμε και μπορούμε να φτάσουμε.

Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Θεωρώ ότι σταδιακά θα προκύψει η βελτίωση και η ομάδα θα παίξει το μπάσκετ που μπορεί. Ζητούμενοι να αποδειχθούμε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια διεκδικώντας την είσοδό μας στην 4αδα”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.