- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Μαυρέας ηγείται της φετινής προσπάθειας του Πανθουριακού να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α΄Τοπική Κατηγορία, σε ένα ιδαίτερα ανταγωνιστικό φέτος πρωτάθλημα, στο οποίο μάλιστα η ομάδα του Πανθουριακού παραμένει η μοναδική που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο SportsPlus για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

- Διαφήμιση -

“Ήταν πραγματικά μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα ματσ με πολλή ένταση, πολλές καθυστερήσεις και λίγο χρόνο για ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, κ απ οτι δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι καθώς με οποιονδήποτε αντίπαλο χάσεις τη συγκέντρωση σου, θα το πληρώσεις.

Όσο για την αποβολή του ποδοσφαιριστή μου θα τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί είναι ανεπίτρεπτο τέτοιο αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο.

Έχουμε πραγματικά μια πολύ καλή λειτουργία απ όλη την ομάδα στο κέντρο κ στην άμυνα. Πρέπει να βρούμε στο κομμάτι “επίθεση” κάτι παραπάνω,,αλλά θα το βρούμε σύντομα πιστεύω με παραπάνω δουλειά και βάζοντας και πινελιές φαντασίας.

Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες 7 αγωνιστικές…..κ το Σάββατο έχουμε και πάλι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ξέρω ότι καμιά φορά γίνομαι πολύ σκληρός, αυστηρός και πιεστικός, και τους ζητώ συγγνώμη… Αυτό που πρέπει όμως να καταλάβουν τα παιδιά μου – παίκτες μου είναι πως ο,τι και να κάνουν στη ζωή υπάρχει πίεση και αυτός που αντέχει την πίεση κ είναι εργασιομανής θα έχει αποτέλεσμα. Αυτούς που βλέπουμε να παίζουν στης μεγάλες ομάδες ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο το πρώτο στοιχείο που έχουν είναι ν’αντέχουν την πίεση και φυσικά έχουν και ψυχάρα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου., ίσα-ίσα που τους δίνω συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα πορεία. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά, ταπεινά και να είμαστε πειθαρχημένοι κι αφοσιωμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.”


- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.