- Διαφήμιση -

Η… ζωγραφιά του Μίσιτς ήταν αρκετή για να δώσει στον ΠΑΟΚ το μεγάλο “διπλό” κόντρα στον ΟΦΗ (0-1), σε ματς για τη 10η αγωνιστική της Superleague 1. Εκπληκτικές επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα Σωτηρίου των γηπεδούχων! “Μουρμούρα” για διαιτητικές αποφάσεις από τις δύο ομάδες.

Ούτε τώρα χάλασε το αήττητο! 45 αγώνες χωρίς να “πικραθεί” έφτασε ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας μεγάλη νίκη στη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ (1-0). Το εντυπωσιακό γκολ του Μίσιτς υποχρέωσε τους Κρητικούς στην πρώτη τους φετινή ήττα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” στη Superleague!

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε έτσι στα “τρίποντα” και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από τον Ολυμπιακό, που την Κυριακή υποδέχεται τον Ατρόμητο. Την ίδια στιγμή, ο ΟΦΗ γνώρισε τη δεύτερη σερί του ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στους 16 βαθμούς.

- Διαφήμιση -

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να “πατάει” καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς, κάτι όμως που δεν το εκμεταλλεύτηκε. Ο ΟΦΗ ανέβασε… στροφές και ήταν αυτός που απείλησε την εστία του Ζίβκοβιτς. Οι γηπεδούχοι όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τα ηνία του ματς, αφού δυσκολεύτηκαν αρκετά να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Ο “δικέφαλος του Βορρά” κυριάρχησε για ένα σημαντικό διάστημα, αλλά η τρομερή παρουσία του Σωτηρίου κάτω από τα καρέ των γηπεδούχων του στέρησε το γκολ.

Ο Έλληνας πορτιέρε βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Λημνιό, στην κεφαλιά του Ελ Καντουρί, αλλά και στο πλασέ του Μπίσεσβαρ, κρατώντας το “μηδέν” στην εστία του με εντυπωσιακές επεμβάσεις! Το παιχνίδι κράτησε τον καλό του ρυθμό μέχρι την ανάπαυλα, με τον ΠΑΟΚ όμως να βρίσκει ένα… μεσοαμυντικό τείχος μπροστά του και τον Μάτος να ζητάει πέναλτι στο 41′ (το σουτ που έπιασε σε εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον ώμο του Μαρινάκη, που βρισκόταν εξ επαφής) και τον διαιτητή να μην δίνει κάποια παράβαση (ήταν κοντά στη φάση).

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα, αλλά το 0-1 ήρθε από ένα άψογο τελείωμα του Μίσιτς! Οι Θεσσαλονικείς ξεδίπλωσαν υπέροχα την επίθεση τους στο 56′, ο Λημνιός έδωσε στον Μίσιτς και αυτός με φοβερό πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ έδειξε διάθεση να γίνει πιο επιθετικός στη συνέχεια, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα από τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Ο “δικέφαλος του Βορρά” αγωνίστηκε έξυπνα, ενώ στο 70′ ζήτησε την αποβολή του Νέιρα (χτύπησε εκτός φάσης τον Σβιντέρσκι, με τον διαιτητή Τζήλο να εξετάζει το VAR και να δίνει κίτρινη κάρτα).

Ο τερματοφύλακας Σωτηρίου συνέχισε να “μετράει” επεμβάσεις και να σταματά τους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά”, ο προπονητής του ΟΦΗ προχώρησε σε διορθωτικές αλλαγές, αλλά η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήταν ένα φαλτσαριστό σουτ του Μάνου εκτός μεγάλης περιοχής. Το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Έλληνα επιθετικό των Κρητικών να… χτυπιέται για πέναλτι στο 88′ -σε μαρκάρισμα του Εσίτι- και τον διαιτητή Τζήλο να μην δίνει κάτι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.