- Διαφήμιση -

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή Καλαμάτας και την εντυπωσιακή επικράτηση με 4-0 ο Γιώργος Αργυρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Πεταλιδίου, κάτι που κυκλοφορούσε άλλωστε ως εξέλιξη εδώ και τρία 24ωρα τουλάχιστον στα ποδοσφαιρικά στέκια της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε για την απόφασή του αυτή και αναφέρθηκε, αρχικά, στους λόγους που τον ώθησαν στην αποχώρηση…

“Η απόφαση αυτή ήταν ειλημμένη εδώ και 2 εβδομάδες. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Επαγγελματικοί λόγοι με υποχρεώνουν να βρίσκομαι αποκλειστικά στην πόλη της Καλαμάτας. Ευχαριστώ διοίκηση και ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία και τους εύχομαι να υλοποιήσουν τους υψηλούς στόχους τους” μας είπε ο κ. Αργυρόπουλος που δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τα σενάρια τα οποία τον θέλουν να αναλαμβάνει την Ομόνοια.

- Διαφήμιση -

Βεβαίως, οι πληροφορίες μας τον θέλουν να έχει μιλήσει με τον Πάντο Τζανετάκο και να έχει, ουσιαστικά, προκύψει συμφωνία.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.