- Διαφήμιση -

Σε ένα νευρικό ματς χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Ακρίτας Κορώνης κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Ανδρούσας. Το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού δυστυχώς ήταν εξωαγωνιστικό καθώς στο 89ο λεπτό Σακκάς και Κοντομανωλόπουλος συγκρούστηκαν με τον Κοντομανωλόπουλο να χάνει τις αισθήσεις του καθώς χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Ευτυχώς τα πράγματα μοιάζουν να μην είναι τόσο σοβαρά όσο φοβηθήκαμε τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάσειση.

Στα αγωνιστικά το σκορ για τον Ακρίτα άνοιξε στο 29ο λεπτό ο Διακουμής με προβολή μετά από ασίστ του Γεωργιόπουλου.

- Διαφήμιση -

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε μετά την 20λεπτη διακοπή για τον τραυματισμό του Κοντομανωλόπουλο με τον Παλιά να νικάει τον Μπαχράμη για το 0-2 μετά από πάσα του Τσάνι.

Ανδρούσα: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Τσαναλίας, Δέδες, Παυλάκος, Υμεράσι, Παπαγεωργίου, Κάλλας, Θεοδωσόπουλος, Κοντομανωλόπουλος(90΄Μπάλας), Τσαϊμίρ(46΄Κουρνέτας)

Ακρίτας Κορώνης: Σακκάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Χοτζόλι(60΄λ.τ. Σαρέλλας), Τσάνι, Μάραντος, Διακουμής, Παλιάς, Σταμάτης(75΄λ.τ. Τέντες), Γεωργιόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.