- Διαφήμιση -

Σαν “σίφουνας” πέρασε, πριν από λίγο, από τη λακωνική πρωτεύουσα ο ΓΣ Μεσσήνης επικρατώντας με το εντυπωσιακό 84-60 του Λακωνικού Κρόνου.

Η ομάδα του Μιχάλη Μπακογιάννη επέβαλε από νωρίς το παιχνίδι της, έλεγξε το ρυθμό και ήταν σοβαρή καθ όλη τη διάρκεια του 40λεπτου στοιχεία που δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια της και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, να διεκδικήσουν τίποτε θετικό.

- Διαφήμιση -

Βεβαίως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η ηγετική εμφάνιση των Μπακογιάννη, Δελφάκη αλλά και η εξαιρετική παρουσία των Μιχαλόπουλου, Παλαμίδη, με τους 4 πολύπειρους αθλητές να πετυχαίνουν συνολικά 70 πόντους.

Για το μεσσηνιακό σωματείο ήταν η δεύτερη νίκη σε 3 αναμετρήσεις και μάλιστα σε μια έδρα καθόλου εύκολη, αποτέλεσμα που τους διατηρεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ 60

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 84

ΔΙΑΙΤ: ΝΑΣΤΟΣ, ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ

ΔΕΚ: 13-21, 34-48, 47-65, 60-84

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ(Σκιαδάς): Μπουλούγαρης, Παππάς, Μπάχα 22(1), Γιαννακόπουλος 1, Σφυρής 2, Ρέμπης, Ζορμπάνος 2, Κωσταπαππάς 15(2), Κορίνης 8(2), Παπαδάκης 5, Μιχελάκος, Ξανθάκος 5(1)

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ(Μπακογιάννης): Δημόπουλος, Κολλιός, Δελφάκης 25(5), Μπακογιάννης 20(2), Τόσκα 5(1), Λαμάι, Σαρουσαββίδης 5(1), Χαραλαμπόπουλος 2, Παλαμίδης 10(2), Μιχαλόπουλος 15.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.