- Διαφήμιση -

Άνετη επικράτηση με 0-3 της Θύελλας Χαρακοπιού επί της Φυτειάς στο γήπεδο του Ασπροχώματος για την 6η αγωνιστική της Α1 τοπικής κατηγορίας.

Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου σημείωσαν οι Διαμαντής, Καλογερόπουλος και Γελαδάς.

- Διαφήμιση -

Η Θύελλα ανέβηκε στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο, από την άλλη πλευρά η ομάδα του Στράτου Μάρκου, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση, ειδικά όταν έμεινε με 10 παίκτες στο 70΄μετά την αποβολή του Ζακόλι με δεύτερη κίτρινη.

Ο ΑΟ Φυτειάς βρίσκεται στην 10η θέση με 4 βαθμούς.

Τα γκολ της αναμέτρησης και οι καλύτερες φάσεις:

5′ Σέντρα του Αντώνη Καλογερόπουλου σουτ του Κακογιάννη στο κάθετο δοκάρι η μπάλα.

27΄Ωραία προσπάθεια του Βαγγέλη Διαμαντή, πλάσαρε και έγραψε το 0-1.

63΄Περίεργη φάση ο Μπαστακός το τάκλιν βρήκε τον συμπαίκτη του Κωστέα, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο και αποχώρησε από το ματς, να του ευχηθούμε περαστικά και να μην είναι κάτι σοβαρό.

68΄Ο Σκούρα νικήθηκε με τα πόδια από τον Κοσμά, στην συνέχεια ο Αντώνης Καλογερόπουλος σούταρε άουτ.

78΄Καλό σουτ του Μπάλα μπλόκαρε ο Τσούλος.

87′ Ο Αντώνης Καλογερόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας πέρασε τον Κοσμά και έγραψε το 0-2, στην φάση τραυματίστηκε, περαστικά και σε αυτόν να ευχηθούμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

91΄Ο Γελαδάς κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και σημείωσε το 0-3.

ΑΟ Φυτειάς: Κοσμάς, Αρβανίτης, Μαυροειδής(89΄Ρηγανάκος),Μπαστακός, Σταματόπουλος, Ταβουλαρέας(64′ Παντελόπουλος),Κωστέας(66΄Φιλόπουλος), Μπάλας, Ζακόλι, Στάμουλος,Λότσι.

Θύελλα Χαρακοπιού: Τσούλος, Σκόθος,Ορφανός,Μαρκάκης, Κουτσολιάς, Κακκογιάννης, Διαμαντής(92΄Σκούρα Δ)Καλογερόπουλος(88΄λτρ Τόζα), Βασιλογιαννακόπουλος Π του Αδάμ(61΄Στασινόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος Π του Παντελή,Σκούρα(77΄Γελαδάς).

Ο ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ

Η ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ

Οι διαιτητές, Κουτσαναστάσης,Σωτηρόπουλος και Αράπης με τους δύο αρχηγούς Ταβουλαρέα και Ορφανό.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.